Barn/Familj

Finns det något viktigare än familjen? Morföräldrar, farföräldar, mamma, pappa, syskon, partner, barn, våra nära och kära, relationerna i värderar och värnar om. Att ha bilder som stannar upp tiden och förevigar just den stunden är något vi kan njuta av för resten av livet.

Grundpaket 3500:-

Upp till 1 tim fotografering + 4 st högupplösta digitala bilder, levereras även för web.

Tillval

Extra bilder 750:-/st

 

Förberedelser inför er fotografering

  • Vi bestämmer tillsammans en fin plats där vi tar era bilder. Utefter era önskemål rekommenderar jag vilken typ av miljö vi bör fotografera i.
  • Undvik gärna allt för mörka eller mönstrade kläder, ljusa neutrala natur eller pastell färger brukar bli väldigt fint på bild. Eftersom ni är flera som ska fotograferas samtidigt kan ni försöka hålla färgerna på kläderna inom samma färgfamilj för att ge ett harmoniskt intryck i bilden och underlätta för kameran. Men, det viktigaste är självklart att ni känner er nöjda och bekväma i det ni har på er.
  • Vid familjefotograferingar är det bra om barnen ätit och är utvilade, och ta gärna med favoritleksak och filt att sitta på. Tillsammans lockar vi fram lek, skratt och fina sidor.
  • Om fotograferingen ska ske inomhus (i ert hem) behöves ett fönster med bra ljusinsläpp finnas till hands. Försök röja undan mesta möjliga för att undvika störande moment i bilden.

Om fotograferingen ska ske utomhus och det är dåligt väder bokar vi nytt datum!