Privatlektioner i foto & redigering

Vill du boka en eller fler privatlektioner i foto eller redigering görs det genom att mejla till foto@kickannikolic.se för tidsbokning. Går även att dela på privatlektioner med en vän.

Pris: 1500:-/tim

Nu kan även du som redan fotograferar en del och vill lära dig redigera dina bilder i Lightroom och/eller Photoshop boka privatlektioner som då kommer att hållas via Skype. Du får även göra en skärminspelning (endast för eget bruk!) på lektionen för att kunna se den om och om igen. Det kan vara en stor tillgång när man är nybörjare i programmen 🙂 Skärminspelningen är dock något man ansvarar helt själv för, det är inget som ingår i lektionen utan en förmån man kan välja att själv ta del utav. Blir det några tekniska problem eller liknade vid skärminspelningen är det helt eget ansvar.

Pris: 1500:-/tim

Välkommen med din bokning på foto@kickannikolic.se