Fotokurs, bli bästa vän med din systemkamera!

Efter en hel del förfrågningar om en fotokurs har jag nu lagt upp en nybörjarkurs i att fotografera med systemkamera. Jag kommer ihåg när jag själv köpte min första systemkamera, det var en Nikon D3000, och efter några försök att fota i Auto-läge gav jag upp och kameran förblev liggandes (helt oanvänd!) i ett skåp i 5 år!

Jag tyckte jag fick bättre bilder med min iPhone, haha! Och att lära sig kameran för att slippa att försöka få till bra bilder i Auto-läge kändes bara som ett mega projekt jag inte orkade ta tag i. Inte bara att jag inte orkade, jag tyckte alla knappar, rattar och menyer bara var skrämmande! Kändes smått överväldigande för en som inte är speciellt teknisk begåvad, haha…

Men! Det är ju inte så rackarns svårt som jag trodde att det var, och därför har jag lagt upp en kurs som JAG önskade att jag hade haft tillgång till när jag väl började ta tag i att lära mig kameran på riktigt.  Och att ha kurser och lära ut är något som faller sig väldigt naturligt för mig efter jag haft hundkursverksamhet i snart 17 år och instruerat på gym i över 20 år. Att lära ut foto och snart även redigering är bara en naturlig utveckling 🙂

Så är du som jag var, har en dyr systemkamera men kan inte utnyttja dess kapacitet för du endast försöker fota i Auto-läge, eller ligger den bara och dammar? Häng på min nybörjarkurs och bli bästa vän med kameran så du kan börja fånga de ovärderliga ögonblicken och skapa din egna konst!

Här hittar du all info om kursen 🙂

fotograf-kickan-nikolic_pojkarna-5
Mina hundar och mitt hundtränings företag är anledningen till att jag är fotograf idag 🙂